ONS TEAM STAAT VOOR U KLAAR

De afdeling Sales van Luxury Yachts Specialist staat onder leiding van Derek Starink en Ruud van Laere. Zij worden ondersteund door een sterk en zeer enthousiast jong team van administrateurs en praktische, hands-on mensen. Alle medewerkers hebben een echte “Can do”-houding die u als verfrissend en positief zult ervaren! Neem vandaag contact met ons om u te ondersteunen.

Het -Luxury Yachts Specialist- team heeft gecombineerd meer dan 50 jaar ervaring in de verkoop van luxe motorboten en motorjachten en kunnen alles voor u organiseren en overal in adviseren. Wij begeleiden u bij uw aankoop, de tewaterlating en de oplevering van uw jacht. En daar stopt het niet bij. Het onderhoud van uw jacht is ook bij ons in goede handen. Ons Luxury Yachts Specialist team staat altijd voor u klaar.

We zijn trots op onze zakelijke werkethiek en benadering van klantenservice.

– Luxury Yachts Specialist –
When Quality Matters

Derek Starink
Joint Managing Director

Derek Starink is Joint Managing Director.

Derek houdt zich bezig met de dagelijkse leiding van het bedrijf en is verantwoordelijk voor verkoop, marketing, inkoop en HR. Al vele jaren zit hij in de botenbranche en hij houdt ook van boten!!! Hij gebruikte boten in de Middellandse Zee en ook in Nederland maakt hij fantastische tochten. Voor een goed en eerlijk advies kunt u direct contact opnemen.

Ruud van Laere
Joint Managing Director

Ruud van Laere is Joint Managing Director.

De dagelijkse leiding van het team is Ruud zijn verantwoordelijkheid en een specialist in Customer Care. Ruud is klanttevredenheid, gevolgd door verkoop en vele andere aspecten van het bedrijf, waaronder uitgebreid specialistisch advies voor u. Hij is al meer dan 35 jaar ondernemer en is graag uw aanspreekpunt bij Luxury Yachts Specialist.

Wanneer u goede of slechte feedback hebt over ons team of ander aspect van het bedrijf, dan zou Ruud graag van u horen info@luxuryachtsspecialist.nl 7 dagen per week.

LUXURY YACHTS SPECIALIST MEDIA GALLERIJ