ONS TEAM

De verkoopafdeling van Luxury Yachts Specialist wordt geleid door Derek Starink. We worden ondersteund door een sterk en enthousiast jong team van administrateurs en praktische, hands-on mensen, allemaal met een echte “Can do”-houding die u verfrissend en positief zult vinden!

Ons (Luxury Yachts Specialist) verkoopteam heeft gecombineerd meer dan 50 jaar ervaring in de verkoop van luxe motorboten en motorjachten en kan alles organiseren en overal in adviseren, van het allereerste begin van uw aankoop tot de tewaterlating en oplevering.

We zijn trots op onze zakelijke werkethiek en benadering van klantenservice.

– Luxury Yachts Specialist –
When Quality Matters

Derek Starink
Managing Director

Derek Starink is Managing Director

Hij houdt zich bezig met de dagelijkse leiding van het bedrijf en is verantwoordelijk voor verkoop, marketing, inkoop en HR. Hij zit al vele jaren in de botenwereld en houdt ook van boten! Hij gebruikte boten in de Middelandse Zee en ook in Nederland maakt hij fantastische tochten. Voor een goed en eerlijk advies kunt u direct contact opnemen.

Als je feedback hebt over ons team of een aspect van het bedrijf zou Derek graag van u horen info@luxuryyachtsspecialist.nl 7 dagen per week.

LUXURY YACHTS SPECIALIST MEDIA GALLERIJ