Luxe jachten specialist

WELKOM BIJ DE LUXURY YACHTS SPECIALIST

Welkom bij een premium assortiment makelaarsjachten, we verkopen alleen kwaliteitsmerken en leveren de top van de luxe jachtmerken. Zo vindt u bij ons Princess Yachts, Fairline Yachts, Sunseeker Yachts en vele andere merken.

LUXURY YACHTS SPECIALIST
“When Quality Matters”

Aan onze kopers leveren wij het complete pakket nazorg, inclusief de mogelijkheid om alle aspecten van het beheer van uw jacht uit handen te nemen. We handelen niet alleen als een makelaar. Het volgende niveau is instellen! Terwijl als u bij ons verkoopt, u achterover kunt leunen en ontspannen aangezien we onze uitgebreide contacten en marketingexpertise gebruiken om u in de kortst mogelijke tijd de best mogelijke prijs te krijgen.

Dit is makelaardij voor luxe motorjachten voor de 21e eeuw, ontworpen om te leveren aan veeleisende klanten.

Met meer dan 50 jaar ervaring in de motorjacht industrie en opgericht in 2020, is Luxury Yachts Specialist een relatief nieuwkomer op de markt met frisse ideeën en een verlangen naar succes. Met onze medewerkers die gezamelijk al meer dan 50 jaar ervaring hebben in de bemiddeling, verkoop en dienstverlening van motorjachten. We worden dus ondersteund door marktleidende ervaring en expertise, met een wereldwijd bereik dat ongeëvenaard is.
Ons team in Nederland en op Mallorca kan zelfs ligplaatsen zoeken en bemiddelen in onze thuishavens in Noord- en Zuid-Europa. Zelfs met echt goede connecties in bijvoorbeeld Cala d’Or, Port Adriano, Puerto Portals en Puerto Banus. Met behulp van onze kennis ter plaatse en netwerk van contacten zijn we in staat om ligplaatsen te vinden voor huur, lease en aankoop.

KERNWAARDEN

  • Stressvrij financieren
  • Uitgebreide selectie populaire motorjachten
  • Grote keuze
  • Onderhoud om uw motorjacht veilig te houden
  • Wij weten hoe we uw motorjacht het beste kunnen behandelen
Luxe jachten specialist

LUXURY YACHTS SPECIALIST MEDIA GALLERIJ