Prinses S62
Prinses Jachten

PRINCESS YACHTS LOOPT VOOROP

Aan de rand van het Engelse Kanaal ligt de stad Plymouth, waar Princess Yachts zich in 1965 vestigden. Vandaag de dag beslaan de scheepswerven van Princess een oppervlakte van meer dan 1,1 miljoen vierkante meter, een regio die rijk is aan Brits oceanisch erfgoed. Om eerlijk te zijn, South Yard, waar hun X Class super flybridge jachten worden gebouwd, is een oude maritieme werf die helemaal teruggaat tot de zeventiende eeuw. Vanaf het begin is het hun doelstelling geweest om hun jachten exact vorm te geven volgens de specificaties en naar de volle tevredenheid van hun klanten. Deze toewijding en nauwgezetheid is terug te vinden bij hun hoogopgeleide medewerkers in Plymouth. Meer dan 3.000 mensen, elk met een eigen expertise. Door de interne cultuur van Princess Yachts en het steeds verder doorontwikkelen van hun jachten zorgt ervoor dat zij niet alleen de absoluut vooruitstrevendste jachten op de wereld bouwen, maar ook met ontzettend hoog afwerkingsniveau en kwaliteit.

De Princess 42 werd de maatstaf voor anderen

Princess Yachts lanceerde in het verleden de Princess 42 en zette meteen de maatstaf voor andere 40ft flybridge cruisers, vooral omdat deze domineerde in gemak, stijl en kwaliteit. Veel andere merken hebben elementen van dit jacht overgenomen.

De optimale indeling en ruimte in en op de boot staan bekend. De kersenhouten afwerking en het mooie crèmekleurige kalfsleer. Het heerlijk comfortabele interieur deed iedereen halsoverkop verliefd worden. De functionele volledige flybridge zorgde voor een duidelijk overzicht voor de kapitein.

Onderweg zijn met de Princess 42 is nog steeds fantastisch. Het lijkt alsof de romp niets om het water geeft. Het is alsof het haar beste vriend is. Snel reageren op elke beweging van het roer en dan net zo gestaag vooruit gaan.

Bij Luxury Yachts Specialist bieden we dezelfde kwaliteitsstandaard als het gaat om onderhoud, ondersteuning en aankoopadvies. Wij bieden een breed scala aan jachten kijk snel bij ons aanbod

MEDIA GALLERIJ